Politica de Utilizare Cookie-uri Kelan

RETUR PRODUSE

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

 
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 

NOU !!! - BANII INAPOI DUPA 30 de zile !!! - Indiferent de motivul razgandirii, puteti sa solicitati rambursarea sumei complete in termen de 30 de zile de la primirea produsului.

 

Rambursarea sumei achitate:

 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 30 (treizeci) zile de la data informarii Kelan de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
Kelan va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Kelan nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 

Exercitarea dreptului de retragere

 
Pentru a informa Kelan cu privire la decizia de retragere din contract, sau dorinta de retur consumatorul trebuie sa completeze formularul de returnare produs sau sa trimita un email pe contact@kelan.ro

Nu sunt produse în această categorie.